NIMI

SYNTYMÄAIKA

VÄRI

KOULUTUSTASO

KASVATTAJA

Riimuvaaran Surusydän

05.09.2018, 7v

Helppo A, 100cm, helppo

Riimuvaara

ROTU, SUKUPUOLI

REKISTERINUMERO

SÄKÄKORKEUS

PAINOITUSLAJI

OMISTAJA

suomenhevonen, tamma

VH18-018-1960

154cm

yleispainotteinen

Sussu, VRL-12636

Riimuvaaran Surusydän, tutummin Symppis on todella hurmaava ja herkkä tamma, joka vaatii käsittelijältään lempeyttä ja rauhallisuutta. Symppis ei ole kiireisten tai äkkipikaisten ihmisten hevonen, vaan se tarvitsee omistajan, jolla on paljon aikaa ja ymmärrystä sille. Oikean ihmisen käsissä Symppis on todellinen kultakimpale, joka yrittää aina parhaansa mukaan miellyttää. 

Hoitaessa Symppis on rauhallinen ja se tykkää seurustella hoitajansa kanssa. Jos tamman vain nopeasti harjaa ja varustaa ennen ratsastusta, näkyy se heti tamman mielialassa. Pitkien ja rauhallisten hoitohetkien jälkeen Symppis on aina paremmalla tuulella ja tekee mielellään. Tamma antaa suorittaa kaikki hoitotoimenpiteet ongelmitta, vaikka välillä satulaa laittaessa Symppis saattaa ottaa muutaman askeleen sivuun, jos sitä lähestyy turhan vauhdikkaasti. Kunhan satulan nostaa herkän tamman selkään rauhassa jutellen, ei ongelmia esiinny. Taluttaessa Symppis on hieman nössö ja se saattaa jäädä tuijottelemaan jänniä asioita, mutta kunhan taluttaja on luotettava ja rohkea, seuraa tamma kiltisti perässä. 

Ratsuna Symppis on todella yrittelijäs ja kokoonsa nähden sillä on hienot ja isot liikkeet. Vaikka Symppis on osaava ja taitavan ratsastajan kanssa todella hienon näköinen, ei se ilmaiseksi mitään tee. Kun ratsastaja osaa asiansa, palkitsee Symppis tämän tekemällä parhaansa. Symppis on hyvä monitoimihevonen, joka suorittaa kouluradat tasaisen varmasti, hyppää rataesteitä reippaasti hyvällä tekniikalla ja ylittää rohkeasti erikoisimmatkin maastoesteet. Tamma on kuitenkin todella herkkä sateelle ja huono keli saattaakin helposti pilata koko suorituksen, jos ei ole maneesia saatavilla. 

SUKUTAULU

i. Ristiretki

musta, 158cm

KTK-I

e. Surutango

rautiaankimo, 148cm

KTK-III

ii. Ryöstöretki

musta, 159cm

ie. Sudenmorsian

mustanruunikko, 155cm

ei. Shamaanitanssija

rautias, 147cm

ee. Surulaulu

rautiaankimo, 148cm

iii. Räyhähenki

tummanruunikko, 158cm

iie. Kavaltajatar

musta, 157cm

iei. Rivisotilas

mustanruunikko, 155cm

iee. Pirun Poppana

ruunivoikko, 157cm

eii. Shamaaninsynti

tummanrautias, 148cm

eie. Riimitär

rautias, 144cm

eei. Ärripurri

vaaleanrautias, 148cm

eee. Surusointu

rautiaankimo, 147cm

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now