Tervetuloa

Sirppilän Talli on virtuaalisessa Keski-Suomessa sijaitseva hevostalli, jonka päätoimintamuodoksi on vakiintunut tunti- ja vuokrahevostoiminta. Järjestämme aktiivisesti laadukkaaseen opetukseen ja hevoslähtöiseen ajatteluun perustuvia ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille lapsista senioreihin. Sirppilän Tallin omistaja ja pääsääntöinen ratsastuksenopettaja on aikoinaan kansaiväliselläkin tasolla kouluratsastuksessa menestystä niittänyt Mirjam Lehtonen, jonka lisäksi rata- ja maastoestetunneista vastuun on ottanut 25-vuotias Tessa Sirppi, joka on menestynyt niin kenttäratsastuksessa, kuin pelkässä este- ja kouluratsastuksessakin. Laadukkaan opetuksen lisäksi tarjoamme innostuneille harrastajille mahdollisuuden saada meiltä vuokrahevosen, jonka kanssa saa ratsastaa itsenäisesti, kilpailla sopimuksen mukaan ja käydä vakituntiemme ohella myös yksittäisissä valmennuksissa. 

Omien hevostemme lisäksi majoitamme talliin yksityishevosia sen mukaan, paljonko karsinoita on juuri sillä hetkellä vapaana. Yksityisille tarjoamme hyvät puitteet harrastaa monipuolisesti, mahdollisuuden valmentautua erilaisten opettajien valvovan silmän alla, sekä luotettavan täysihoidon. 

- Mirjam Lehtonen, Tessa Sirppi ja tallin muu henkilökunta (@)

Viimeisimmät päivitykset

17.04.2019

Hitaasti etenee, mutta tekemistä ei enää kovinkaan paljon olisi. Muutaman hevosta edelleen myynnissä, jonka lisäksi talliin jääville hevosille pitäisi saada kuvia piirrettyä. Sivuille tarvitaisiin myös kuvituskuvia, jotka myöskin ovat työn alla :) 

12.02.2019

Vau, sivuilla on jotain elämää taas pitkän hiljaisuuden jälkeen! Laittelen vähitellen sivuja uuteen uskoon, myyn muutaman hevosta ja hankin ehkä pari uutta tilalle. Ehkä me kevään 2019 aikana saadaan taas tallia ihan virallisesti esille ja jotain toimintaakin aikaiseksi! :)