kuva © tallin omaisuutta

Kristjan

virtuaalihevonen

torinhevonen, ruuna

VH-

178cm

yleispainotteinen

Tessa Sirppi (Sussu VRL-12636)

Jätti

09.06.2001, 15v

rautias

VaB, 100cm

?, Viro

ROTU, SUKUPUOLI: 

REKISTERINUMERO: 

SÄKÄKORKEUS: 

PAINOTUSLAJI: 

OMISTAJA:

KUTSUMANIMI: 

SYNTYMÄAIKA: 

VÄRI: 

KOULUTUSTASO: 

KASVATTAJA: 

Kristjan, tutummin Jätti tai Jättis on kulkeutunut Virosta Suomeen ollessaan viisi vuotias. Aikansa silloin vielä orina ollut jättiläinen kierteli kilpailuita omistajansa kanssa, mutta vähitellen alkoi selvitä, ettei Jätti ollut mikään kilpahevonen ja ori vain stressasi turhaa matkustelua. Niimpä se päätettiin myydä ja Jätti päätyi Tessalle, joka pyöritti silloin jo pienimuotoista ratsastuskoulutoimintaa. Jätti ruunattiin ja se paljastui täydelliseksi opetushevoseksi upean luonteensa ja rautaisten hermojensa ansiosta! 

Jätti on uskomattoman lempeä ja hellyyttävä hevonen, jota monet ratsastajat tuntuvat aluksi jännittävän sen suuren koon vuoksi. Jättiin ei kuitenkaan voi olla rakastumatta, vaikka eihän ruuna kaikkien makuun olekkaan. Jätti on hieman hömelö, mutta omalla moottorillaan eteenpäin liikkuva ratsu, jonka selkään voi laittaa kenet vain. Vaikka Jätti onkin maailman kiltein hevonen, ei se mikään automaatti ole ja ruuna osaakin taitavasti luistaa töistä, jos sen antaa niin tehdä. Hoitaessakin ainoat haasteet tulee Jätin suuresta koosta, jolloin satulan laitto ja suitsiminen saattavat tuottaa haasteita. 

Working equitationissa Jätti on hieman kömpelö, eikä maailman kevyin ratsu, mutta se kuuntelee hienosti istuntaa ja yrittää aina parhansa. Ratsastusjousiammunnassa Jätti on loistava opetusmestari ja se suorittaa annetun tehtävän aina tasaisen varmasti. 

Suku ja jälkeläiset

iii. tuntematon

iie. tuntematon

iei. tuntematon

iee. tuntematon

eii. tuntematon

eie. tuntematon

eei. tuntematon

eee. tuntematon

ii. tuntematon

-

ie. tuntematon

-

ei. tuntematon

-

 

ee. tuntematon

-

i. tuntematon

-

e. Vioona

torinh, 177cm, vkk

ei vielä jälkeläisiä

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now