Myynnissä

Myynnissä Kielokummun Hevari!

3-polvinen / sph-o s. 04.11.2017, 5v

Kaunis voikko pienhevosori, jolla paljon kapasiteettia kouluratsastuksen sarallekin, vaikka onkin ehtinyt vasta kilpailla esteillä. Vaikuttaa vieraille usein melkoiselta macholta, mutta kun kukaan ei ole näkemässä, paljastuu ulkokuoren alta todellinen mammanpoika, joka rakastaa rapsutuksia ja lässytystä. Lähtisi mieluiten kilpailevaan kotiin, mutta kaikenlaisia kannattaa tarjota! Tällekin mahdollista saada mukaan joku simppeli lisäkuva. 

i. Ryövärin Heviristi - Fn, SV-I, KTK-III

e. Hirttivaaran Donna

Kielokummun *****

1-polvinen / s(p)h-o syntyy 27.08.2019

mustankimo

Heinäkuussa syntyi hieno yleispainotteinen varsa, joka saattaa jäädä pienhevoskokoiseksi. Isä kilpailee kolmessa lajissa (ERJ, KRJ ja KERJ). Emä kilpailee toistaiseksi vain esteillä ja koulussa, mutta tulevaisuudessa ehkä myös kenttäratsastuksessa. Tälle varsalle olisi etsinnässä mieluiten kilpaileva koti, jossa pääsisi myös jalostuskäyttöön. 

i. Tumpelo

e. Hentohelmililja

Tulossa myyntiin

Kielokummun *****

pitkäsukuinen / sh-t syntyy 14.09.2019

musta

Syksyllä syntyvä kaunis tammavarsa hienoista vanhemmista. Isä kilpaillut hienon uran kolmen lajin (ERJ, KRJ ja KERJ) parissa. Isän kanssa tavoitteena päästä laatuarvosteluihin, kunhan jälkeläisnäytöt kunnossa. Emä on kaunis punarautias piirrospainoitteisesta suvusta, kilpailee KRJ ja ERJ. Varsalle toiveissa kilpaileva koti, mutta kilpailemisen kanssa ei tarvitse ottaa paineita!

i. Hengenvaaran Villisielu

e. Newerran Purppuranoita - FF

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now