PKK-V, PP-MVA

Dämonfeuer D, oldenburginhevostamma

s. 07.06.2010, 10v 

rautias, 174cm 

VH19-013-0023 - PKK*****

koulupainotteinen, Vaativa A - 70cm

kasv. ei tiedossa

om. Christelle Roche (VRL-12636)

PKK-V (2017)

PP-MVA (2017)

Dessa asuu Newerrassa, päiväkirja

Dessan kuva:

ratsukko © VRL-12636

tausta © http://kuippana.net/linet/

Dämonfeuer D, tutummin Dessa on suurikokoinen ja suuriegoinen puoliveritamma, jonka diivamainen luonne ei todellakaan sovi kenelle tahansa. Dessa pitää huolen siitä, että häntä kohdellaan oman arvonsa mukaisesti ja tamma takuulla ilmoittaa asiasta suurieleisesti, jos jokin on vähänkään huonosti. 

Hoitaessa Dessa ei voi sietää liian kovia harjoja, se ei päästä karsinaansa ketään turhan äkkinäistä ihmistä, eikä Dessa tule laikaan toimeen arkojen ihmisten kanssa. Tammaa käsittelevän tulee olla itsevarma, rauhallinen ja varmaotteinen, jolloin Dessakin osaa käyttäytyä. Kavioita putsatessa jalat nousevat hieman turhankin reippaasti, mutta sitä ei kannata säikähtää, ei Dessa potki. Satulaa laittaessa tamma varmasti näyttää mielipiteensä satulavyön kiristämisestä ja huonoimpina päivinä saattaa hoitaja saada käsivarteensa koreat hampaanjäljet. Osaa Dessa halutessaan olla todella miellyttäväkin ja harvoina hetkinä tamma jopa malttaa hieman pusutella ja nauttia rapsutuksista. 

Ratsuna Dessa omistaa suuret ja näyttävät liikkeet, mutta tamma on äärimmäisen haastava tapaus. Dessa ei siedä epävakaata istuntaa, se suorastaan kammoksuu liian kovia ohjasotteita, eikä tamma ymmärrä lainkaan mitä ratsastaja ajaa takaa, jos avut ovat vähänkin epäselvät. Kuitenkin osaavan ja tutuksi tulleen ratsastajan kanssa Dessa hurmaa varmasti kaikki kauniilla menollaan. Taitavan ratsastajan alla tamma on todella miellyttävä ja kuuntelee ratsastajaa kuin ajatuksen voimasta. Esteitäkin Dessalla on hypätty, mutta tamma kuumuu aivan hurjasti, eikä jarrujen toimivuudesta ole mitään takuuta.

Jälkeläiset

s. 16.12.2017 - o. Zefyros - i. Imperos Zander

s. 28.06.2018 - t. Demon Princess - i. Paraxis

Huomaathan että Dessa on virtuaalihevonen!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now