Tervetuloa

Rakkauteni barokkihevosia kohtaan sai alkunsa, kun pikkutyttönä vietin monet kesät äitini sukulaisten luona Espanjassa. Äitini siskolla oli Espanjassa mielestäni maailman upein hevostalli, jossa asusti niin andalusianhevosia, kuin lusitanojakin. Kehityin ratsastajana ja hevoseten käsittelijänä todella paljon touhutessani näiden upeiden ja herkkien hevosten kanssa. Talvet vietin suomessa pyörien vuonohevostallilla, jossa minulla oli useampikin vuokrahevonen vuosien varrella.

 

Lopulta lähdin suoraan yläasteelta opiskelemaan lisää hevosista ja päädyin opintojeni kautta Hollantiin, jossa päädyin työskentelemään suurelle friisiläishevosia kasvattavalle siittolalle. Tutustuessani friisiläisiin tarkemmin, rakastuin tähänkin rotuun ja kun parikymppisenä kuulin uudesta warlander -hevosrodusta, tiesin heti, mitä haluaisin tehdä opinnoistani valmistuttua. 

Aquamarine Warlanders on Hollannissa sijaitseva piirrettyjä warlanderhevosia kasvattava virtuaalitalli. Tavoitteenamme on kasvattaa laadukkaita yksilöitä ja lisätä tietoisuutta tästä hienosta rodusta virtuaalihevostelijoiden piirissä. Jotta toiminta ei kävisi liian yksitoikkoiseksi, löytyy meiltä myös muun rotuisia yksilöitä. Warlanderien lisäksi kasvatamme pienimuotoisesti vuonohevosia, sekä tietenkin puhdasrotuisia friisiläisiä, andalusialaisia ja lusitanoja. 

Benita Rautio (Sussu, VRL-12636), @

Tutustuthan myös yhteistyötallimme Stall Arcanen sivuihin!