Skipton Hector

Hector on virtuaalihevonen!

ROTU: 

SYNTYMÄAIKA: 

SÄKÄKORKEUS: 

REKISTERINUMERO: 

KOULUTUSTASO:

PAINOTUS: 

new forest

O4.O5.2O12, 14v

143cm

VH12-027-0209 / PKK2252

Helppo A, 110cm

kenttäpainotteinen

SUKUPUOLI: 

4-VUOTIAS: 

VÄRI: 

MERIITIT: 

OMISTAJA: 

TUOJA:

ori

04.06.2012

ruunikko

-

Sussu VRL-12636

Liia, VRL-11284

"Hector saapui Rohaniin kymmenen vuoden ikäisenä. Se hurmasi Sussun heti ulkonäöllään ja ostopäätös olikin todella nopea. Orilla on ennestään jo kilpailtu hyvin ja sillä on pari jälkeläistäkin. Rohanissa Hector saa jatkaa kilpailu-uraansa ja toimia jalostuskäytössä."

Luonteeltaan Hector on mukava, vaikkakin hieman orimainen. Se huutelee helposti tammoille, mutta äijäseurassa se käyttäytyy asiallisesti, vaikka tahtookin olla porukan pomo. Vierailla paikoilla Hector tarvitsee jämptin käsittelijän, jolloin Hector toimii oikein mukavasti. Hoitotilanteet Hectorin kanssa sujuvat ongelmitta kunhan hoitaja on itsevarma. Sama pätee orin kanssa myös ratsastukseen. Hector näyttää parastaan ja jaksaa keskittyä vain varman ratsastajan kanssa joka tietää mitä tekee. 

Sukutaulu

i. Skipton Pontiac

tummanruunikko, 145cm

e. Skipton Paraller

ruunikko, 142cm

ii. Grassenbolt

tummanruunikko, 140cm

ie. Killroy's Swalna

ruunikko, 146cm

ei. Hallsport Günther

ruunikko, 145cm

 

ee. Pretty Graver

kimo, 140cm

iii. Kastrull Pica

iie. Doraya

iei. Catapult

iee. Killroy's Maysa

eii. London

eie. Wildly Stretch

eei. Oliver II

eee. Perol Castanets

Isä Skipton Pontiac on 145cm korkea, tummanruunikko new forestinponi-ori, joka on asunut koko isänsä kasvattajansa omistuksessa Isossa-Britanniassa. Ori on kisannut menestyksekkäästi sekä kenttä-, että estekisoissa ja herra on myös kantakirjattu ensimäisellä palkinnolla. Luonteeltaan tulinen ja hiukan hankalampi tapaus on hyvin kysytty tapaus jalostuksessa, mutta orin omistaja on tehnyt periaatepäätöksen, että jälkeläisiä syntyy maksimissaan viisi kappaletta, jottei suku pääse yleistymään liikaa. Skipton Hector on kolmas varsa tälle tummalle ja tuliselle orille, joten montaa jälkeläistä ei Skipton Pontiacilta tulla enää näkemään tulevaisuudessa.
Isänemä Killroy's Swalna oli 146cm korkea, ruunikko new forestinponi-tamma, joka menestyi todella hyvin esteratsastuksessa aina siihen saakka, kunnes menehtyi tapaturmaisesti eräällä kisamatkalla autokolarin sattuessa. Tamma kerkesi kumminkin saamaan neljä jälkeläistä ja periyttämään niille erinomaista estekapasiteettiaan, joten ainakaan estelahjat eivät päässeet menemään hukkaan. Tamma myös kantakirjattiin kotimaassaan Isossa-Britanniassa kolmannelle palkinnolle.
Isänemänisä Catapult oli 140cm korkea, ruunikko new forestinponi-ori, joka vietti elämänsä ensimäiset vuodet erittäin huonossa kodissa erään juopon luona. Onneksi ori kumminkin löydettiin jo 4-vuotiaana ja se pääsi uuteen kotiin koulutettavaksi, minkä myötä orista tuli erinomainen kenttäratsu. Sijoituksia kertyi mukavasti sekä kotimaan kisoissa, että kansainvälisissä kisoissa, kunnes 11-vuotiaana ori alkoi käyttäytymään huonon menneisyytensä aiheuttamalla tavalla ja ori jouduttiin lopettamaan. Jälkeläisiä kerkesi kumminkin kertyä viisi kappaletta, joten orin muisto elää edelleen sen varsoissa.
Isänemänemä Killroy's Maysa oli 148cm korkea, tummanrautias new forestinponi-tamma, jolla kisattiin 10-vuotiaaksi erittäin aktiivisesti sekä kenttä-, että estekisoissa ympäri maailman. Sijoituksia kertyi todella paljon ja tamma olikin hyvin tunnettu poni kyseisissä piireissä. Varsoja tamma sai kuusi kappaletta, sillä tamma siirtyi kisauransa jälkeen pelkän siitostamman uraan ja menehtyikin tapaturmaisesti viimeisen varsansa varsomiseen. Tamma periytti varsoillensa hyvin lempeää ja helposti oppivaa luonnettansa.
Isänisä Grassenblot oli tummanruunikko, 140cm korkea new forestinponi-ori, jonka omistaja ei pahemmin jaksanut panostaa kilpailemiseen, vaikka Grassenblotilla olisikin ollut siihen todella hyvät edellytykset varsinkin kenttäratsastuksessa. Ori oli ulkonäöltään juuri sitä mitä new foresteilta halutaankin ja sen vuoksi ori kantakirjattiin maksimipisteillä ja ensimäisellä palkinnolla. Jälkeläisiä orille siunaantui huimat viisitoista kappaletta, ennen kuin ori menehtyi luonnollisesti vanhuuteen 20-vuotiaana.
Isänisänemä Doraya oli musta, 140cm korkea new forestinponi-tamma, joka kilpailu koko ikänsä menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa. Luonteeltaan tämä tamma oli pieni ja pippurinen ja tamma myös periytti kyseisiä luonteenpiirteitä varsoillensa todella paljon. Dorayan ulkonäkökin oli kaikkien mielestä juuri sellainen kuin mitä jalostukseen kaivattiin, senpä vuoksi tamma saikin elämänsä aikana viisi kappaletta, joita kaikkia käytettiin jalostukseen erittäin paljon. Doraya menehtyi vanhuuteen 25-vuotiaana.
Isänisänisä Kastrull Pica oli 145cm korkea, ruunikko new forestinponi-ori, jonka omistaja oli himokisaaja kenttäratsastuksessa. Menestystä kertyi todella hyvin ja lopulta myös liian tiheä kisatahti koitui orin kuolemaksi kun Kastrull Pica eräissä kisoissa romahti liian korkean esteen päälle murtaen kaksi jalkaansa, joka automaattisesti tarkoitti orin lopettamista. Ennen kuolemaansa ori kerkesi saada seitsemän jälkeläistä, jotka kaikki perivät isänsä erinomaisen kenttäratsastuskapasiteetin.

Emä Skipton Paraller on 142cm korkea, ruunikko new forestinponi-tamma, jolla kisataan ahkerasti sekä este-, että kenttäkisoissa. Luonteeltaan tämä neitonen on erittäin rauhallinen ja miellyttämisenhaluinen tapaus, joten kisoissa on tullut enemmän kuin hyvin menestystäkin. Tamma asustaa tällä hetkellä kasvattajansa luona Irlannissa, jonne se palautui kun sen ostanut perhe halusikin tyttärelleen hevoskokoisen kisaratsun, mutta kasvattaja ei ole tästä ollenkaan harmissaan, sillä nyt hänellä on jälleen yksi hyvä jalostustamma lisää tallissaan. Jälkeläisiä tälle tammalle on siunaantunut jo viisi kappaletta ja enempää tuskin tulee kovin montaa, jottei tamman suku pääse liiaksi yleistymään.
Emänisä Hallsport Günther oli 145cm korkea, ruunikko new forestinponi-ori, jolla kisattiin ahkerasti estekisoissa menestystä kasvatten. Ori menestyi monissa kansainvälisissä kisoissa ja kotimaansa kisoissa Hallsport Güntheria ei näkynyt melkeinpä yhtään, mutta silti ori tunnettiin myös kotimaassaan enemmän kuin hyvin. Ori kantakirjattiin toisella palkinnolla, mutta ensimäinen palkintokin jäi ainoastaan kahden pisteen päähän. Jälkeläisiä tälle herralle kertyi yhteensä viisi kappaletta, jotka kaikki ovat hyvin menestyneitä estepuolella.
Emänisänemä Wildly Stretch oli musta, 141cm korkea new forestinponi-tamma, joka toimi pääsääntöisesti ainoastaan omistajansa tyttären opetusratsuna. Kun tyttö kasvoi, niin tamma pääsi myös muutamat estekisat kiertämään, mutta hyvin pian kisauksen alettua tamma myytiin eläkekotiin eräälle rouvalle Irlantiin. Irlannissa tammalle teetettiin yksi varsa, koska uuden omistajan mielestä menestyneestä estesuvusta olevalle tammalle piti teettää ainakin yksi jälkeläinen ennen kuolemaa. Tamma menehtyi luonnollisesti vanhuuteen kunnioitettavan 31-vuoden iässä.
Emänisänisä London oli ruunikko, 147cm korkea new forestinponi-ori, jolla kisattiin hyvin menestyksekkäästi kotimaansa estekisoissa. Kun ori oli omistajansa mielestä kerännyt tarpeeksi mainetta esteillä, se kantakirjattiin toisella palkinnolla ja sen jälkeen ori siirtyi täysipäiväisesti jalostukseen. Luonteeltaan harvinaisen rauhallinen ori periytti kaikille kahdellekymmenelle jälkeläiselleen sekä rauhallista luonnettaan, komeaa ulkonäköään, että erinomaista hyppytaitoaan. Vaikka ori saikin usean jälkeläisen, niin silti näistä ei käytetty kuin viittä jalostukseen jatkossa.
Emänemä Pretty Graver oli kimo, 140cm korkea new forestinponi-tamma, joka niitti menestystä kenttäratsastuksen saralla hyvin paljon. Tamma olikin kotimaassaan Isossa-Britanniassa hyvin tuttu näky kenttäratsastuskisoissa ja tammaa myös kyseltiin kenttäponi-jalostukseen todella paljon. Pretty Graverin omistaja ei kumminkaan pitänyt alkuunsakkaan ideasta, että hänen tammansa joutuisi jäämään kisatauolle varsojen takia ja tämän vuoksi jälkeläisiä kertyikin ainoastaan yksi kappale, mutta tämä yksi varsa muistuttaa emäänsä niin paljon, ettei omistaja katunut päätöstään jättää jälkeläisten määrää vain yhteen.
Emänemänisä Oliver II oli 146cm korkea, kimo new forestinponi-ori, jolla kisattiin hyvin paljon kenttäratsastuksessa sekä kotimaassaan, että ulkomailla ja joka myös menestyi lajissaan erinomaisesti. Valitettavasti orin elämä ei jäänyt kovinkaan pitkäksi, sillä ori menehtyi omistajansa tallissa riehuneeseen hevosinfluenssaan vain 11-vuoden iässä. Onneksi jälkeläisiä kerkesi syntymään kumminkin edes kolme kappaletta, jotka kaikki ovat jatkaneet isänsä jalanjäljissä kenttäratsastuksen parissa.
Emänemänemä Perol Castanets oli musta, 138cm korkea new forestinponi-tamma, joka eli pitkän ja menestyksekkään elämän lajinsa kenttäratsastuksen parissa. Tamma eli kunnioitettavan 30-vuoden ikään saakka todella terveenä ja Perol Castanets kisasikin satunnaisia kisoja vielä 20-vuoden iässäkin. Eläkkeelle jäätyään tammalle teetettiin neljä varsaa, jotta menestyksekäs suku saisi jatkua. Kyseinen tamma myös kantakirjattiin ensimäisellä palkinnolla ja tamma periyttikin jälkeläisilleen kenttäratsastuskapasiteettinsä lisäksi myös kaunista ulkonäköään.

Sukuselvitys © Sonya

Jälkeläiset

s. 2013 - t. Harmony BER - e. Holly II

s. 2013 - t. Ataque de Gueixa - e. Sua Alteza Sereníssima

Kilpailut

Kenttäratsastus 40kpl

15.12.2012 - KERJ - Suprant - CCI/CIC1 - 5/50
15.12.2012 - KERJ - Taavilan suomenh. - CCI/CIC1 - 5/40
18.12.2012 - KERJ - Suprant - CCI/CIC1 - 7/50
17.12.2012 - KERJ - Dark Side Trak. - CCI/CIC1 - 3/30
17.12.2012 - KERJ - Wyonn - CCI/CIC1 - 4/27
18.12.2012 - KERJ - Wyonn - CCI/CIC1 - 2/27
18.12.2012 - KERJ - Dark Side Trak. - CCI/CIC1 -
1/30
22.12.2012 - KERJ - Special Ring - CCI/CIC1 - 2/50
24.12.2012 - KERJ - Special Ring - CCI/CIC1 - 7/50
14.12.2012 - KERJ - Kirbera - CCI/CIC1 - 2/30


20.01.2013 - KERJ - Weinnheim - CCI/CIC1 - 3/21

02.02.2013 - KERJ - Kirbera - CIC1 - 1/30

03.02.2013 - KERJ - Strix Stable - CIC1 - 5/50

10.02.2013 - KERJ - Strix Stable - CIC1 - 6/50

05.02.2013 - KERJ - Bairdon - CIC1 - 3/40

18.02.2013 - KERJ - KK Bailador - CIC1 - 4/40

21.02.2013 - KERJ - Lumivuo - CIC1 - 7/50

22.02.2013 - KERJ - KK Bailador - CIC1 - 1/40

22.02.2013 - KERJ - Vecno Stud - CIC1 - 3/33

04.03.2013 - KERJ - Guards hingstar - CIC1 - 3/30

15.07.2013 - KERJ - Lumivuo - CIC1 - 2/37
20.07.2013 - KERJ - Lumivuo - CIC1 -
1/37

06.07.2017 - KERJ - Hukkapuro - Helppo - 2/30

22.07.2017 - KERJ - Kärmeniemi - CIC1 - 4/28

24.07.2017 - KERJ - Kärmeniemi - CIC1 - 2/28

10.08.2017 - KERJ - Hengenvaara - Helppo - 4/40

13.08.2017 - KERJ - Hengenvaara - Helppo - 2/40

15.08.2017 - KERJ - Hengenvaara - Helppo - 2/40

03.09.2017 - KERJ - Mörkövaara - CIC1 - 3/30

05.09.2017 - KERJ - Mörkövaara - CIC1 - 1/30

12.09.2017 - KERJ - Mörkövaara - CIC1 - 3/30

18.09.2017 - KERJ - Hukkapuro - Helppo - 4/30

21.09.2017 - KERJ - Hukkapuro - Helppo - 4/30

22.09.2017 - KERJ - Hukkapuro - Helppo - 5/30

25.09.2017 - KERJ - Hukkapuro - Helppo - 1/30

26.09.2017 - KERJ - Hukkapuro - Helppo - 3/30

01.10.2017 - KERJ - Kurkijoen ratsutila - CIC1 - 4/30

12.10.2017 - KERJ - Pirunkorpi - CIC1 - 5/30

13.10.2017 - KERJ - Pirunkorpi - CIC1 - 4/30

19.10.2017 - KERJ - Pirunkorpi - CIC1 - 2/30

Kouluratsastus 40kpl

25.12.2012 - KRJ - Fiktio - Helppo A - 2/40
26.12.2012 - KRJ - Fiktio - Helppo A - 3/40
12.12.2012 - KRJ - Väinölä - Helppo A - 2/40
13.12.2012 - KRJ - Väinölä - Helppo A - 6/40
15.12.2012 - KRJ - Väinölä - Helppo A - 2/40

15.12.2012 - KRJ - Väinölä - Helppo A - 5/40

16.12.2012 - KRJ - Selle de Royal - Helppo A - 2/30

20.12.2012 - KRJ - Mäkisuo - Helppo A - 05/40

24.12.2012 - KRJ - Koston Suomenh. - Helppo A - 02/60

29.06.2017 - KRJ - Overload - Helppo A - 2/30

01.08.2017 - KRJ - Escorant Trakehners - Helppo A - 5/30

04.08.2017 - KRJ - Escorant Trakehners - Helppo A - 2/30

10.08.2017 - KRJ - Escorant Trakehners - Helppo A - 2/30

11.08.2017 - KRJ - Escorant Trakehners - Helppo A - 4/30

22.08.2017 - KRJ - Escorant Trakehners - Helppo A - 3/30

29.08.2017 - KRJ - Escorant Trakehners - Helppo A - 5/30

11.09.2017 - KRJ - Hiprakka - Helppo A - 1/40

12.09.2017 - KRJ - Hiprakka - Helppo A - 3/40

17.09.2017 - KRJ - Hiprakka - Helppo A - 1/40

30.10.2017 - KRJ - Teilikorpi - Helppo A - 3/40

14.10.2017 - KRJ - Vuorna - Helppo A - 2/30

15.10.2017 - KRJ - Vuorna - Helppo A - 2/30

21.03.2018 - KRJ - Runoratsut - Helppo A - 1/50

24.03.2018 - KRJ - Runoratsut - Helppo A - 6/50

25.03.2018 - KRJ - Runoratsut - Helppo A - 2/50

01.05.2018 - KRJ - Runoratsut - Helppo A - 4/50

09.05.2018 - KRJ - Runoratsut - Helppo A - 2/50

19.05.2018 - KRJ - Mustasuo - Helppo A - 3/50

02.06.2018 - KRJ - Mustasuo - Helppo A - 5/50

04.06.2018 - KRJ - Villahaka - Helppo A - 7/50

08.06.2018 - KRJ - VIllahaka - Helppo A - 6/50

04.10.2018 - KRJ - Ristikallio - Helppo A - 1/40

05.10.2018 - KRJ - Ristikallio - Helppo A - 4/40

07.10.2018 - KRJ - Ristikallio - Helppo A - 1/40

13.10.2018 - KRJ - Ristikallio - Helppo A - 6/40

05.11.2018 - KRJ - Adina - Helppo A - 8/100

03.11.2018 - KRJ - Syrjän Ratsutalli - Helppo A - 1/30

09.11.2018 - KRJ - Syrjän Ratsutalli - Helppo A - 2/30

13.11.2018 - KRJ - Syrjän Ratsutalli - Helppo A - 1/30

14.11.2018 - KRJ - Syrjän Ratsutalli - Helppo A - 1/30

Esteratsastus 40kpl

19.12.2012 - ERJ - Taavilan suomenhevoset - 110cm - 4/50
20.12.2012 - ERJ - Taavilan suomenhevoset - 110cm - 6/50
21.12.2012 - ERJ - Bogart&Britanov - 110cm - 6/100

23.12.2012 - ERJ - Bogart&Britanov - 110cm - 8/100

04.02.2013 - ERJ - Bogart&Britanov - 110cm - 5/40

04.07.2017 - ERJ - Hukkapuro - 100cm - 1/30

04.07.2017 - ERJ - Hukkapuro - 100cm - 5/30

07.07.2017 - ERJ - Hukkapuro - 100cm - 2/30

08.07.2017 - ERJ - Hukkapuro - 100cm - 1/30

06.08.2017 - ERJ - Mörkövaara - 110cm - 1/30

02.08.2017 - ERJ - Kärmeniemi - 100cm - 5/30

07.08.2017 - ERJ - Kärmeniemi - 100cm - 2/30

09.09.2017 - ERJ - Erkinheimot - 110cm - 2/30

16.09.2017 - ERJ - Erkinheimot - 110cm - 1/30

21.09.2017 - ERJ - Erkinheimot - 110cm - 1/30

24.09.2017 - ERJ - Erkinheimot - 110cm - 1/30

25.09.2017 - ERJ - Erkinheimot - 110cm - 2/30

28.09.2017 - ERJ - Erkinheimot - 110cm - 2/30

21.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 4/30

27.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 1/30

04.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 1/30

01.09.2017 - ERJ - Mörkövaara - 100cm - 5/30

11.07.2017 - ERJ - Teilikorpi - 100cm - 2/40

06.09.2017 - ERJ - Mörkövaara - 100cm - 5/30

24.07.2017 - ERJ - Teilikorpi - 100cm - 6/40

26.07.2017 - ERJ - Teilikorpi - 100cm - 6/40

04.10.2017 - ERJ - Teilikorpi - 110cm - 2/40

06.10.2017 - ERJ - Teilikorpi - 110cm - 3/40

04.10.2017 - ERJ - Vuorna - 100cm - 4/30

02.03.2018 - ERJ - Roscoff - 110cm - 1/30

03.03.2018 - ERJ - Roscoff - 110cm - 4/30

05.03.2018 - ERJ - Roscoff - 110cm - 2/30

19.03.2018 - ERJ - Roscoff - 110cm - 3/30

04.05.2018 - ERJ - Hengenvaara - 100cm - 5/100

09.06.2018 - ERJ - Kalman Suomenratsut - 110cm - 5/30

12.06.2018 - ERJ - Kalman Suomenratsut - 110cm - 4/30

21.06.2018 - ERJ - Kalman Suomenratsut - 110cm - 2/30

22.06.2018 - ERJ - Kalman Suomenratsut - 110cm - 5/30

04.06.2018 - ERJ - Crion Warmbloods - 110cm - 5/30

28.06.2018 - ERJ - Crion Warmbloods - 110cm - 3/30

Rohan Stallions on virtuaalitalli!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now